Despre Mine

Maria Cotoi

Maria Cotoi

Master Trainer NLP, Autor


Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica, acreditat si recunoscut de asociatia internationala de NLP si asociatia romana de NLP.


Din anul 2012 este presedinta Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ®. Lucreaza de peste 12 ani in acest domeniu si a organizat si sustinut peste 50 de grupuri de formare NLP in 13 din marile orase ale tarii.


“Între a fi în lanţuri şi a fi vie e o-ntrebare
Care mă poate face să mă trezesc un pic.
Sau aş putea trăi o viaţă între bare,
Căci nimeni, decât eu, nu-mi datorează nimic.”

din Întrebare sau între bare, vol. Rasuciri de suflet

Versurile alaturate reprezinta filosofia dupa care ma ghidez in viata personala si cea profesionala. Intrebarile potrivite ne pot deschide usi despre care nici nu stiam ca exista. Cred ca suntem un tot si ca fericirea mea depinde de intreaga lume in care exist. Cum, de altfel, fericirea altor oameni depinde de mine. Iubesc aceasta lume si oamenii minunati pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului si pe cei pe care inca nu i-am cunoscut. Iar prin munca pe care am ales sa o fac ghidez pe aceeia care doresc sa isi aminteasca de esenta lor minunata, sa isi exprime viata la potential maxim si sa traiasca cat mai des aceasta stare de gratie pe care ne-o dorim cu totii – fericirea.


Organizez si sustin cursuri de formare in Programare Neuro-Lingvistica (NLP) in orasele mari ale Romaniei. In practica de cabinet din Sibiu – oras in care si locuiesc, consiliez persoane care doresc sa isi imbunatateasca viata prin metoda NLP si coordonez grupuri de dezvoltare personala si profesionala.


Mai jos am enumerate cateva dintre reusitele mele profesionale, reusite care nu ar fi fost posibile fara aportul pe care si l-au adus in formarea mea trainerii: Svetlana Popovici de la care am invatat ca spontaneitatea si creativitatea nu au limite, daca le mobilizezi, Daniel Bichis (www.competent.ro) de la care am invatat ce inseamna sa iubesti munca pe care o faci si sa fii cu adevarat bun in ceea ce faci, Carmen Todor (www.geniu.org) de la care am invatat ca fericirea se regaseste in lucrurile simple, Iuliana Mihai (www.asperacurs.ro) de la care am invatat ca oamenii sunt buni, au o imensa capacitate de schimbare si evolutie si te pot surprinde in multe feluri. Acestia sunt doar o parte dintre oamenii pe care i-am intalnit de-a lungul procesului de dezvoltare personala si profesionala, iar celorlalti le multumesc, de asemenea.