Carti

Rasuciri de suflet

De mica mi-am dorit sa fiu scriitoare si nu mi-am imaginat ca prima carte pe care o voi darui oamenilor va fi una de poezie si dezvoltare personala.


In urma cu ceva timp, dupa ce evenimente personale si profesionale mi s-au perindat si s-au precipitat la usa, sufletul meu a simtit nevoia unei reorganizari, a unei redefiniri. Si s-a sucit si s-a rasucit pana a gasit forma cea mai potrivita pentru a se exprima: poezia. Apoi am simtit ca poeziile mele au nevoie de mai mult lirism, astfel ca am cautat oamenii potriviti care sa ma ajute sa il exprim.


Asa ca am transformat cartea dintr-una simpla de poezii intr-o carte de poezii dinamice. Am inceput-o eu, au urmat-o prietenii mei prin desene si o poti continua tu cu ce simti mai potrivit, indiferent de talentul pe care il ai si il exprimi intr-ale vietii.


Fiecarei poezii i-am adaugat cateva randuri care te vor ajuta sa-ti rasucesti sufletul, astfel incat sa-l lasi sa se exprime cum isi doreste el mai mult: prin muzica, dans, desen, idei, poezie etc.

Multumesc Liviu Florescu, Alexandru Ari si Eduard Rosentzveig pentru fiecare desen pe care mi l-ati facut! Iar ele, desenele, m-au facut sa vad, prin frumusetea si profunzimea lor, ca rasucirile de suflet nu se opresc la mine, odata incepute. Ele pot fi puse mai departe, de alti oameni, in desene, in muzica, in fapte mari sau fapte mici, in idei marete sau in ganduri bune.
Daca doresti cartea in format tiparit, impreuna cu autograful meu, sau in format electronic, poti sa o comanzi la adresa:


contact@mariacotoi.ro

Lasa-ti vie-n lumea ta lumina din privire,
Aduna urmele tacute şi canta cat poti tu de tare,
Elibereaza-ti visele şi-mbiba-le-n uimire,
Conjuga-ti viata doar la dimensiune mare!

Suflet sub acoperire