“A fost una din experientele cele mai interesante din ultimii 10 ani de care aveam mare nevoie si nu-mi dadeam seama. Am plecat de la acest curs mai bogat cu 11 prieteni de suflet si recomand macar un curs NLP Practitioner ca pe o metoda de “igiena” a inconstientului/sufletului. Nu a existat nicio legatura intre ce am crezut initial ca o sa fie si… ce a fost pana la final, a fost peste asteptari.”

Daniel M., Cluj-Napoca

“Am luat decizia de a participa la acest curs pentru a ajuta cat mai multi oameni si cat mai eficient in a-si cladi o viata plina de incredere, convingeri si principii sanatoase, astfel incat circumstantele sa nu mai aiba efect asupra destinului lor. Acum, la final, pot sa spun ca am obtinut mai mult decat am sperat deoarece am reusit sa fac schimbari de care nici nu am stiut ca am nevoie chiar in propria-mi viata. Intr-un cuvant cursul a fost EXCELENT. Pot afirma cu tarie ca cei care vor alege sa participle la acest curs vor experimenta sigur faptul ca “trecutul nu este echivalent cu viitorul.”

M.E.E., Satu-Mare

“Acest curs a insemnat foarte mult pentru mine deoarece mi-a produs o schimbare in modul in care comunicam/relationam cu oamenii. In acelasi m-a ajutat sa “intineresc”, in sensul ca am reusit sa invat sa accesez resurse care ma fac sa ma simt ca la 25 de ani (incredere, entuziasm, atitudinea ca totul e posibil etc). Un lucru interesant a fost sa inteleg ca “obiectivele sunt vise cu aripi” si ca oricand broscuta se poate transforma in printesa. Ma felicit pentru alegerea facuta. DEPINDE DE MINE !!!”

Ionela Neagoe, Bucuresti

“In ciuda pesimismului inerent varstei si a realismului rece specific profesiei mele, acesta a fost unul dintre foarte putinele cursuri din viata mea (postuniversitara) care m-a imbogatit enorm sufleteste, m-a facut sa devin mai toleranta, mai pacifista, atat cu ceilalti cat si cu sinele meu. M-a intinerit cu 20 de ani cel putin, m-a facut curioasa in privinta apofundarii notiunilor, iar o surpriza enorm de placuta a fost trainerul care, in ciuda varstei tinere, a reusit cu o subtilitate si o finite desavarsita sa ne transforme pe toti, sa ne faca sa fim o echipa, sa ne iubim. A intuit perfect latura ascunsa a fiecaruia din noi si a gasit pentru fiecare “calcaiul lui Ahile”, folosindu-l pentru a scoate din noi tot ce e mai bun si mai curat. Este o persoana pentru care am tot respectful, sunt onorata ca o cunosc. Imi doresc ca lumea sa aiba cat mai multe creatii ca ea si am astfel speranta ca pamantul va fi mai plin de iubire. Recomand cursul tuturor, tineri si batrani, pentru toate beneficiile pe care le aduce in viata fiecaruia.”

Mirela Ionescu, Bistrita-Nasaud

“Pentru mine acest curs a fost o mare bucurie – pentru prima data in viata am facut ceva ce mi-am dorit, mi-a placut si nu mi-a inselat asteptarile. Am descoperit lucruri noi despre mine, mi-am armonizat trecutul cu prezentul, mi-am clarificat obiectivele viitoare si pasii de urmat, am invatat sa vad lucrurile din alte puncte de vedere si am intalnit noi prieteni necunoscuti – noi modele de urmat (folosind modelarea NLP) Multumesc mult, Maria!”

Mihaela Cheroiu, Bucuresti

“Un mod excelent de abordare a vietii, un joc frumos din care ies mereu invingatoare, o ANCORA puternica ce ma responsabilizeaza clipa de clipa.”

Carmen Mihaila, Targoviste

“Participarea la acest curs a insemnat pentru mine exersarea practica a elementelor si exercitiilor, tehnicilor despre care am citit anterior. Mi-a pus la dispozitie mai multe cunostinte foarte utile, relatii frumoase si experiente placute. Cursul este util pentru ca contribuie mult la dezvoltarea personala. Multumesc pentru aceasta oportunitate!”

Lilia Dicu, Bucuresti

„Cursul acesta a reprezentat pentru mine momentele de liniste si de buna dispozitie din ultima perioada. A fost o deconectare  de la viata mea de zi cu zi. M-a ajutat sa vad lucrurile intr-un mod foarte specific, dar si sa am o privire de ansamblu a lor si sa inteleg ca tot ce traiesc nu e deloc intamplator. Recomand acest curs pentru ca Maria, dincolo de pregatirea profesionala pe care o are, reuseste sa ajunga in sufletele oamenilor. Si daca misiunea ei este sa faca oamenii fericiti, de ce nu!?, la cat mai multi!”

Andreea Florea, Iasi

„Am dobandit o alta perspectiva asupra vietii mele, a relatiilor mele si puterea, increderea sa merg mai departe, caci sunt pe drumul cel bun – dumul meu! M-am simtit integrat si apreciat. Colegii? Daca nu erau asa, trebuiau inventati! M-am bucurat enorm sa descopar ca sub fetele de pe strada (atat erau colegii inainte de curs) se ascund asemenea oameni minunati. Acum stiu si ma simt recunoscator ca exista astfel de oameni, ca se poate invata si lucra profund intr-o maniera informala.”

Serban Moldoveanu, Brasov

„Acest curs a insemnat pentru mine o trezire la viata, o constientizare a ceea ce exista in mine si ce nu. O experienta in care am trait diferite stari, de la surpriza la bucurie, de la incantare la dorinta arzatoare si legitima de a fi eu insami. Merita investitia!”

Daniela Nemtanu, Onesti

„Este cursul cel mai util pe care l-am facut vreodata! A fost oportunitatea mea de a ma schimba, de a-mi accepta anumite parti, de a-i intelege mai bine pe ceilalti. Mai putin dialog interior distructiv, mai multa creativitate, mai putine prejudecati, mai multa motivatie personala. Mai putine frustrari, mai multa intelegere, mai putina superficialitate, mai multa implicare. Multumesc!”

Claudia Mindricelu, Bucuresti

„O varianta de auto-psihoterapie si dezvoltare personala. M-am bucurat sa descopar ca nu e niciodata prea tarziu sa invat ceva nou. Mi-am imbogatit sufletul si mintea. Acum stiu sigur ca POT, doar trebuie sa vreau. Stiu tehnici si am instrumente care ma ajuta sa-mi gasesc echilibrul si linistea interioara. Recomand oricand si oricui aceasta formare, inclusiv copiilor mei, pentru a avea o viata mai buna in deplina constienta si congruenta. Multumesc, Maria!”

Claudia Puscaru, Bucuresti

„Un prilej de a cunoaste oameni minunati, de a-mi largi orizontul, iar fiecare modul al cursului a fost ca o “pilula de motivatie”. Am constientizat mult mai mult importanta rapportului si a principiului “harta nu este teritoriul”, lucru care m-a facut sa devin mai atenta la sistemele senzoriale de reprezentare a oamenilor si la importanta identificarii lor. Am inceput sa cred cu tarie in “ce-i al meu e pus deoparte” si sa lucrez sistematic, stabilindu-mi un plan concret pentru a ajunge la acest “al meu”. Iar tu, Maria, esti minunata, calda si gestionezi cu usurinta si cele mai dificile situatii! Multumesc pentru tot!”

Emanuela Petre, Bucuresti

„Cursul de programare neuro-lingvistica este precum o calatorie cu trenul de la statia Bucuresti-Nord la statia cu numele tau. In cazul meu Bucuresti-Nord – Catalin Chirilescu. Intalnesti pe drum 7 peroane in cele 7 luni de calatorie, care iti daruiesc instrumente de lucru cu tine, iti daruiesc intrebari care te provoaca si buna dispozitie. Stiu ca te intrebi daca merita sa iti cumperi bilet de la Bucuresti-Nord catre tine insuti. Ei bine, merita! Iti spun ca merita din plin! Pentru ca o ai ca nas pe Maria, care este un facilitator deosebit, pentru ca intalnesti oameni de calitate, de la care ai ce invata, pentru ca dobandesti instrumente de lucru concrete cu tine si cu ceilalti. Doamne Ajuta!”

Catalin Chirilescu, Bucuresti

„Acest curs reprezinta o introspectie in viata mea pentru ca mi-a oferit o viziune noua, o intelegere mai buna a ce se intampla cu mine si tehnici de comunicare de care aveam mare nevoie. Si cel mai important lucru este ca mi-a aratat cum sa ma pot bucura de viata mea in modul cel mai frumos posibil.”

Andreea Atanasiu, Bucuresti