Rasuciri de suflet — Maria Cotoi - Trainer NLP
Looking for Something?

Rasuciri de suflet

Author:
Rasuciri de suflet

De mica mi-am dorit sa fiu scriitoare si nu mi-am imaginat ca prima carte pe care o voi darui oamenilor va fi una de poezie si dezvoltare personala. In urma cu ceva timp, dupa ce evenimente personale si profesionale mi s-au perindat si s-au precipitat la usa, sufletul meu a simtit nevoia unei reorganizari, a unei redefiniri. Si s-a sucit si s-a rasucit pana a gasit forma cea mai potrivita pentru a se exprima: poezia. Apoi am simtit ca poeziile mele au nevoie de mai mult lirism, astfel ca am cautat oamenii potriviti care sa ma ajute sa il exprim. Multumesc Liviu Florescu, Alexandru Ari si Eduard Rosentzveig pentru fiecare desen pe care mi l-ati facut! Iar ele, desenele, m-au facut sa vad, prin frumusetea si profunzimea lor, ca rasucirile de suflet nu se opresc la mine, odata incepute. Ele pot fi puse mai departe, de alti oameni, in desene, in muzica, in fapte mari sau fapte mici, in idei marete sau in ganduri bune. Asa ca am transformat cartea dintr-una simpla de poezii intr-o carte de poezii dinamice. Am inceput-o eu, au urmat-o prietenii mei prin desene si o poti continua tu cu ce simti mai potrivit, indiferent de talentul pe care il ai si il exprimi intr-ale vietii. Fiecarei poezii i-am adaugat cateva randuri care te vor ajuta sa-ti rasucesti sufletul, astfel incat sa-l lasi sa se exprime cum isi doreste el mai mult: prin muzica, dans, desen, idei, poezie etc.

Daca doresti  cartea in format tiparit (cost 50 lei, taxe livrare gratuit) impreuna cu autograful meu, poti sa o comanzi la adresa de e-mail contact@mariacotoi.ro. Daca doresti cartea in format electronic (cost 30 lei), de semenea, iti stau la dispozitie la aceeasi adresa.

“Lasa-ti vie-n lumea ta lumina din privire, 
Aduna urmele tacute şi canta cat poti tu de tare, 
Elibereaza-ti visele şi-mbiba-le-n uimire, 
Conjuga-ti viata doar la dimensiune mare!”

Suflet sub acoperire

Cordial,
Maria

Feedback

12
 • Gabriela

  Multumesc frumos Maria! Multa sanatate, bucurie si inspiratie de exceptie! 🙂

 • Monica Minciu

  Mulțumesc pentru acest minunat cadou! Este o cheie de neprețuit pentru deschiderea sufletului și eliberarea emoțiilor!

 • Silvia

  Felicitari! Superbe “rasuciri de suflet” si o asociere inedita, care mi-a incantat sufletul.

 • Cornel Posea

  Cele mai frumoase poezi. Sunt atat de frumoase…. Multumesc pentru ele.

 • Silvia Simion

  Multumesc din suflet pentru minunata carte! Ce poate fi mai frumos si mai generos decat sa daruiesti celorlalti frumusetea sufletului tau, intreaga, unica, exprimata in poezie, intr-o forma care ajunge atat de armonios la sufletele cititorilor, facandu-le sa se inalte si sa vibreze la unison!

  • Maria Cotoi

   Cu mare drag! Este, intr-adevar, o mare bucurie sa daruiesti ceva din tine si sa bucuri in acest fel si alti oameni. 🙂

 • Ana Albu

  Multumesc! 🙂

 • Lenuta Olaru

  Foarte frumos! Felicitări!