NLP Intensiv: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi 2016 — Maria Cotoi - Trainer NLP
Looking for Something?

NLP Intensiv: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi 2016

Author:
curs nlp brasov

 NLP Intensiv:

“Petrece

o săptămână

cu tine!”

București, Cluj-Napoca, Iași

Un citat celebru atribuit înțeleptului chinez Lao Tzu spune că „A-i cunoaște pe ceilalți înseamnă inteligență. A te cunoaște pe tine înseamnă înțelepciune!” Dacă și tu dorești să faci un pas hotărâtor pe calea auto-cunoașterii, te invit să participi la programul „NLP Intensiv: Petrece o săptămână cu tine!” Aici vei păși pe calea către înțelepciune prin intermediul programării neuro-lingvistice, una dintre metodele cele mai complexe și cu impact pozitiv asupra optimizării și dezvoltării umane. Inițiatorii săi au dezvoltat și rafinat o suită de tehnici și metode specifice, care vin în întâmpinarea nevoilor omului contemporan. Puse în aplicare și asimilate în straturile cele mai profunde ale psihicului uman, acestea ne ajută să găsim răspunsuri inspirate și sănătoase la întrebările existențiale care ne însoțesc în viață: cine sunt eu, care este misiunea mea, cum să-mi ating sau dezvolt potențialul?

Tabere NLPCe BENEFICII ai, dacă participi la acest program:

– Cine sunt eu? Vei învăța să îți pui întrebările potrivite, astfel încât să descoperi cine ești tu cu adevărat. Odată aflat acest răspuns, vei ști cum să îți construiești viața în acord cu tine. Vei identifica valorile personale și convingerile ce îți susțin și modelează identitatea și misiunea. De asemenea, vei descoperi convingerile limitative care îți restrâng opțiunile și vei învăța cum să le transformi în potențial.

– Care este misiunea mea? Îți vei descoperi zonele de excelență personală prin dezvoltarea abilităților pe care le ai. Apoi vei învață cum să-ți stabilești obiectivele într-o manieră corectă și cum să le atingi, respectându-te pe tine, misiunea ta și lucrurile care te definesc.

– Cum să îmi împlinesc viața? Două dintre marile resurse pe care le avem cu toții la dispoziție sunt comunicarea și emoțiile. Vei învăța cum să îți imbuntatesti comunicarea cu tine și cu cei din jurul tău, aducând armonie în relațiile care contează cu adevărat pentru tine. Vei afla importanța emoțiilor și cum să le gestionezi, astfel încât să dobândești încredere în tine. Vei învăța cum să gestionezi cu ușurință stresul și să răspunzi optim în situații dificile.

– Magie și culoare. Vei avea parte de surprize frumoase și cu sens în fiecare din cele 7 zile ale cursului. Pe lângă tehnici avansate de consiliere, vei dobândi acea atitudine ce-ți va reconfigura percepția pe care o ai acum asupra propriei persoane, a oamenilor din jurul tău și a vieții, în ansamblul ei. Te vei descoperi și te vei redefini în ritmul tău, la toate nivelurile: cognitiv, emoțional și spiritual.

– Profesionalism și garanție. Persoana ce te va însoți pe parcursul întregii săptămâni este trainerul Maria Cotoi, care a format până acum peste 700 de persoane, de-a lungul celor 7 ani de activitate în domeniul NLP. Experiența, profesionalismul, încrederea și pasiunea ei imprimă acestui program NLP calitatea ridicată de care vei beneficia și te vei bucura din plin.

Ce pierzi, dacă NU te înscrii la acest program:

– Nu vei ști cum să pui în aplicare tehnici concrete despre care acum probabil că doar citești în cărțile motivaționale și articolele de dezvoltare personală. Marile schimbări din viața ta nu le vei face niciodată (doar) citind.
– Nu vei avea acces la instrumente prin care îți poți accesa inconștientul și, odată cu aceasta, și resursele care îți susțin planificarea și concretizarea unui viitor strălucit.
– Pierzi oportunitatea de a descoperi, într-un mod profesionist, care îți sunt convingerile limitative și care este posibilitatea de a le schimbă.
– Vei rata șansa de a înțelege pe deplin semnificația faptului că tu ești creatorul/creatoarea propriilor tale experiențe.
– Vei amâna aflarea răspunsurilor la întrebări pe care ți le-ai pus în dese rânduri: cine sunt eu? care este misiunea mea? cum să fiu un om împlinit?

Allan Rufus, un profesionist al dezvoltării personale prin intermediul NLP, asemăna viața cu jocul de șah: poți câștiga, doar dacă faci o mutare. Fă și tu această mutare în viața ta, înscriindu-te la telefon 0745.968.900 (Maria Cotoi) sau la contact@mariacotoi.ro .

PROGRAMUL NLP INTENSIV

București, 31 octombrie – 6 noiembrie 2016

Zilnic intre orele 9.00 si 19.00. Pauzele de cafea sunt la ora 11.00 si la ora 16.30. Masa de pranz se va servi intre orele 13.30 si 14.30.

Cluj-Napoca, 14 – 20 noiembrie 2016

Zilnic intre orele 9.00 si 19.00. Pauzele de cafea sunt la ora 11.00 si la ora 16.30. Masa de pranz se va servi intre orele 13.30 si 14.30.

Iași, 28 noiembrie – 4 decembrie 2016

Zilnic intre orele 9.00 si 19.00. Pauzele de cafea sunt la ora 11.00 si la ora 16.30. Masa de pranz se va servi intre orele 13.30 si 14.30.

 

TEMATICA NLP INTENSIV

 • Introducere în  filosofia si principiile NLP-ului.
 • Resursele si utilizarea acestora pentru gestionarea emotiilor.
 • Structurile lingvistice pentru clarificarea mesajelor in comunicare.
 • Valorile personale, identificare si ierarhizare.
 • Stabilirea obiectivelor, elemente de coaching.
 • Inconstient, hipnoza, transa.
 • Tehnici de accesare a inconstientului.
 • Structuri lingvistice de prelucrare a mesajelor din inconstient.
 • Recadrarea si metodele de schimbare a perceptiei asupra realitatii.
 • Metaforele si instrumentele de explorare a potentialului uman.
 • Elemente de psihologie sociala.
 • Abordarea si rezolvarea conflictelor intr-un sistem.
 • Feed-back-ul si efectele aplicarii lui.
 • Categoriile de comunicare Satir.
 • Panorama Sociala si conexiunea la mediul din care facem parte.
 • Stategii emotionale de accesare si explorare a creativitatii.
 • Strategii mentale de atingere a obiectivelor.
 • Nivelurile neurologice si construirea congruentei personale.
 • Timpul subiectiv si perceptiile asupra lui.
 • Tehnici avansate de schimbare a perceptiei asupra trecutului, prezentului si viitorului.
 • Modelarea: explorarea si dezvoltarea capacitatii de invatare subiectiva.

sigla NLP IntegrativDIPLOMA

Programul NLP Intensiv este unul de formare profesionala continua, iar certificatul de participare este eliberat de Asociatia Profesionala de NLP Integrativ. La acest program pot participa atat specialisti din toate domeniile (ex.: psihologie, coaching, educatie, management etc.), ce vor folosi cele învăţate în context profesional, cât şi  persoanele interesate de propria dezvoltare personala.

INVESTITIA

ATENTIE: locurile sunt limitate la 25 de persoane!

București:

 • 570 euro pentru inscrierea pana la 31 octombrie 2016.

Cluj-Napoca:

 • 460 euro pentru inscrierea pana la 14 noiembrie 2016.

Iași:

 • 460 euro pentru inscrierea pana la 28 noiembrie 2016.

Inscrierea este conditionata de achitarea a minim 50% din taxa, iar euro se va calcula la cursul BNR din ziua platii. Restul sumei se achita pana cel tarziu in prima zi de curs. Persoanele care mai inscriu o alta persoana la curs au o reducere de 10%.

INSCRIERI SI INFORMATII

Pentru inscriere si informatii suplimentare, iti stau la dispozitie la telefon 0745.968.900 (Maria Cotoi) sau pe adresa contact@mariacotoi.ro .

TRAINER

maria_cotoiMaria Cotoi: „Misiunea mea in domeniul profesional este aceea de a crea pentru participanti contextul favorabil in care sa traiasca experiente semnificative de schimbare si dezvoltare, de explorare si utilizare a potentialului si a resurselor mentale si emotionale. Sunt Master Trainer NLP recunoscut de asociatiile internationala si de cea romana de NLP si am 7 ani de experienta, cu peste 700 de oameni formati, in 9 dintre marile orase din tara. Valorile si resursele principale pe care le am si le accesez atunci cand lucrez cu oamenii sunt profesionalismul,  respectul, deschiderea, umorul, şi blandetea.” Profilul meu complet este aici.

TESTIMONIALE

Iata ce marturisesc o parte dintre cursantii cu care am avut privilegiul sa lucrez pana in prezent:

„Cursul acesta a reprezentat pentru mine momentele de liniste si de buna dispozitie din ultima perioada. A fost o deconectare  de la viata mea de zi cu zi. M-a ajutat sa vad lucrurile intr-un mod foarte specific, dar si sa am o privire de ansamblu a lor si sa inteleg ca tot ce traiesc nu e deloc intamplator. Recomand acest curs pentru ca Maria, dincolo de pregatirea profesionala pe care o are, reuseste sa ajunga in sufletele oamenilor. Si daca misiunea ei este sa faca oamenii fericiti, de ce nu!?, la cat mai multi!” Andreea Florea, Iasi

„Am dobandit o alta perspectiva asupra vietii mele, a relatiilor mele si puterea, increderea sa merg mai departe, caci sunt pe drumul cel bun – dumul meu! M-am simtit integrat si apreciat. Colegii? Daca nu erau asa, trebuiau inventati! M-am bucurat enorm sa descopar ca sub fetele de pe strada (atat erau colegii inainte de curs) se ascund asemenea oameni minunati. Acum stiu si ma simt recunoscator ca exista astfel de oameni, ca se poate invata si lucra profund intr-o maniera informala.” Serban Moldoveanu, Brasov

„Acest curs a insemnat pentru mine o trezire la viata, o constientizare a ceea ce exista in mine si ce nu. O experienta in care am trait diferite stari, de la surpriza la bucurie, de la incantare la dorinta arzatoare si legitima de a fi eu insami. Merita investitia!” Daniela Nemtanu, Onesti

„Este cursul cel mai util pe care l-am facut vreodata! A fost oportunitatea mea de a ma schimba, de a-mi accepta anumite parti, de a-i intelege mai bine pe ceilalti. Mai putin dialog interior distructiv, mai multa creativitate, mai putine prejudecati, mai multa motivatie personala. Mai putine frustrari, mai multa intelegere, mai putina superficialitate, mai multa implicare. Multumesc!” Claudia Mindricelu, Bucuresti

„O varianta de auto-psihoterapie si dezvoltare personala. M-am bucurat sa descopar ca nu e niciodata prea tarziu sa invat ceva nou. Mi-am imbogatit sufletul si mintea. Acum stiu sigur ca POT, doar trebuie sa vreau. Stiu tehnici si am instrumente care ma ajuta sa-mi gasesc echilibrul si linistea interioara. Recomand oricand si oricui aceasta formare, inclusiv copiilor mei, pentru a avea o viata mai buna in deplina constienta si congruenta. Multumesc, Maria!” Claudia Puscaru, Bucuresti

„Un prilej de a cunoaste oameni minunati, de a-mi largi orizontul, iar fiecare modul al cursului a fost ca o “pilula de motivatie”. Am constientizat mult mai mult importanta rapportului si a principiului “harta nu este teritoriul”, lucru care m-a facut sa devin mai atenta la sistemele senzoriale de reprezentare a oamenilor si la importanta identificarii lor. Am inceput sa cred cu tarie in “ce-i al meu e pus deoparte” si sa lucrez sistematic, stabilindu-mi un plan concret pentru a ajunge la acest “al meu”. Iar tu, Maria, esti minunata, calda si gestionezi cu usurinta si cele mai dificile situatii! Multumesc pentru tot!” Emanuela Petre, Bucuresti

Cursul de programare neuro-lingvistica este precum o calatorie cu trenul de la statia Bucuresti-Nord la statia cu numele tau. In cazul meu Bucuresti-Nord – Catalin Chirilescu. Intalnesti pe drum 7 peroane in cele 7 luni de calatorie, care iti daruiesc instrumente de lucru cu tine, iti daruiesc intrebari care te provoaca si buna dispozitie. Stiu ca te intrebi daca merita sa iti cumperi bilet de la Bucuresti-Nord catre tine insuti. Ei bine, merita! Iti spun ca merita din plin! Pentru ca o ai ca nas pe Maria, care este un facilitator deosebit, pentru ca intalnesti oameni de calitate, de la care ai ce invata, pentru ca dobandesti instrumente de lucru concrete cu tine si cu ceilalti. Doamne Ajuta!” Catalin Chirilescu, Bucuresti

„Acest curs reprezinta o introspectie in viata mea pentru ca mi-a oferit o viziune noua, o intelegere mai buna a ce se intampla cu mine si tehnici de comunicare de care aveam mare nevoie. Si cel mai important lucru este ca mi-a aratat cum sa ma pot bucura de viata mea in modul cel mai frumos posibil.” Andreea Atanasiu, Bucuresti