Ce bine ca exist! — Maria Cotoi - Trainer NLP
Looking for Something?

Ce bine ca exist!

Author:

Ce bine ca exista muzica – rock, manele, simfonica, devotionala, populara, bisericeasca, pentru toate gusturile.
Ce bine ca exista profesii si meserii – medic, gradinar, avocat, gunoier, cosmonaut, bijutier, astrolog, profesor, pentru toate tipurile de abilitati pe care le avem.
Ce bine ca exista arte – pictura, muzica, sculptura, dans, cinematografie, poezie, pentru toate sensibilitatile noastre.
Ce bine ca exista viata – in paduri, in adancul apelor, intre betoanele gri, in varf de munte.
Ce bine ca exista barbati care iubesc femei mai in varsta ca ei si barbati iubiti de femei mai tinere, ce bine ca exista iubire.
Ce bine ca exista sex – intre vecini, intre barbati, femei, intre someri, bogati, intre oameni care cred ca lumea este a lor sau ca au pierdut totul, ce bine ca exista intimitate.
Ce bine ca exista religii – crestinism, islam, hinduism, budism, zoroastrism si astfel fiecare poate sa acceada la ce credinta crede ca i se potriveste.
Ce bine ca exista mancare – dulce, sarata, cruda, sfaraicioasa pe gratar, vegana, fast-food – de unde fiecare isi ia energia pe care o poate duce.
Ce bine ca exista suferinta – profunda, trecatoare, taioasa, melancolica, caci ea este, mai mult decat alt atribut uman, cea care ne modeleaza viata. Daca nu ar fi existat durerea, am fi inventat-o.
Ce bine ca exista anotimpuri – ingheturi si dezgheturi, frunze uscate si buturugi putrede, capsuni si narcise, verde-grau si sclipici de stele-n cer senin.
Ce bine ca exista libertate – a zborului, a cuvantului, a mainilor care mangaie corpul iubitei, a cugetului, a sperantelor, a increderii in tine si in ceilalti, a alegerilor.
Ce bine ca exista lanturi – ale mainilor, gurii, ale pieptului, ale mintii sau inimii, pentru ca ele uneori pedepsesc, alteori frang si cel mai adesea aprind Spiritul.
Ce bine ca exista nebunie si fiecare poate sa fie el insusi.
Ce bine ca exista vise si visuri – nascocite in umbra noptii sau in stralucirea zile, ne dau speranta ca exista viitor si ca suntem mai mult decat poate mintea sa cuprinda.
Ce bine ca exista tandrete – in maini, in priviri, in vorbe, in asteptari, in despartiri, in noi.
Ce bine ca exist EU.
Ce bine ca existi TU.
Ce bine ca existati VOI.
Ce bine ca existam NOI.